Tre hästar skickas till Åby denna torsdagkväll.

okt 20, 2016   //   by Joakim   //   Blogg  //  No Comments

Chefen själv står över, men tre hästar skickas till Åby och V64 ikväll. Så här lyder de senaste rapporterna, i samarbete med spelarservice.se.

– 12 Poplar Broline (V64-5) har inte startat på ett tag och dessutom blivit valack under uppehållet så får vi se hur det slår ut. Jag är i alla fall nöjd med hur han känns i jobben och han har även gått lite snabbare hemma på gården så han är vettigt förberedd. Jag vill dock inte hylla honom för mycket från spår tolv och med alla osäkerhetsfaktorer som ändå finns. Förhoppningen är ju att han ska hitta tillbaka till det kunnande som han visade som treåring men vi är ju inte riktigt där än och vi tar det här som ett lopp i kroppen bara och jag skulle bli förvånad om han är något för spelarna. Vi kör barfota runt om igen och med samma grejer.

– 6 Miss Prelong (V64-6) har inte heller startat på ett tag men känns spännande den här gången och jag håller det som min bästa chans. Hon är ju kapabel i grunden och vann V75 i vintras i tidigare regi men har mest krånglat och inte riktigt fungerat i de här starterna för mig. Jag tycker dock att hon tränar förbättrat nu och gick dessutom 1.15/1600 m i provlopp nyligen på tilltalande sätt. Jag har dessutom anat och förstått att hon är klart bäst i tät så ensamt springspår är väl det bästa vi kunde få och lyckas Peter slita åt sig ledningen så är det en intressant uppgift. Som sagt så tränar hon bra nu och vi kör med skor här. 10 Fuxa Håleryd i samma lopp gör det också jämnt och bra och har dessutom startat på ganska kontinuerligt så här har jag inget alls att anmärka på. Hon vinner kanske inte jätteofta men det är ändå en ok uppgift och jag tror nog att hon kan ta en ganska framskjuten placering med rätt resa. Vi kör barfota runt om och med samma grejer som vanligt på henne, berättar Jocke.

 

Leave a comment