Stallets chanser på V64 ikväll – i samarbete med spelarservice.se

okt 17, 2016   //   by Joakim   //   Blogg  //  No Comments

 1 Västerbo Eclair (V64-2) blev påkörd två gånger senast och den andra gången klarade han det helt enkelt inte. Jag tyckte att han kändes fin annars och formen är väl lite bättre än raden och uppgiften anständig. Han är ju inte jättesnabb ut och tar ingen ledning, men det bör samtidigt kunna lösa sig i det lilla fältet och i så fall räknas han. Jag har respekt för October Kronos som väl ska gälla som favorit men vi har inte kastat yxan i sjön i alla fall. Det blir barfota runt om och samma grejer som på slutet.

 11 Bubba Degato (V64-3) gör bra lopp precis varje gång och var fin och duktig senast också tycker jag, och här har han dessutom de bästa tänkbara förutsättningar han kan ha. Han är nämligen bäst över lång distans och dessutom känns det som att han gillar voltstart bättre än bil, det är som att han kommer in i andningen på ett bättre sätt då än när han startar bakom bil. Vi kör barfota runt om och med samma grejer och jag tycker att han ska räknas tidigt här i ett ganska ojämnt lopp på pappret.

 7 Bella the Bomber (V64-4) hade tränats tveksamt inför senast, hon kändes loj och ovillig och jag var faktiskt nära att stryka, så därför körde jag snällt i loppet och släppte ledningen. Hon fullföljde bra och det var inga som helst fel på henne. Nu blir det så täta starter att hon inte gått något direkt jobb emellan så det är svårt att säga om det var en tillfällighet att hon kändes som hon gjorde men hon uppträder helt normalt i övrigt. Jag tror att det kan vara ett plus med täta starter i det här läget då hon dessutom fick ett så pass snällt lopp senast och jag tror att hon kommer att gå bra. Hon är dessutom väldigt snabb från början så det är väl bara att trycka av ordentligt från start nu när det dessutom är favoritdistans igen. Hon har inte vunnit lopp än men chansen finns där i ett öppet lopp och jag planerar inga ändringar, säger Jocke.

Leave a comment