Stallet har två hästar med på Axevalla ikväll.

okt 11, 2016   //   by Joakim   //   Blogg  //  No Comments

Så här lyder senaste nytt i samarbete med spelarservice.se.

 8 Staro Ivy League (lopp 3) har haft för5tvivlat svårt att sköta sig så vi var nöjda med att han skötte sig så bra senast och svarade för en bra prestation med lite spår på vägen och allt. Han är dock väldigt känslig i voltstart så det kan bli ännu värre den här gången men loppet var passande och vi var tvungna att prova. Läget är det bästa i alla fall faktiskt så det kan öka chanserna, däremot skulle det vara jätteminus om det blev omstart. Jag planerar inga ändringar alls och vi får se hur långt det räcker.

 6 Guideline (V64-3) var lite blekare än väntat senast och vi tog prover efteråt men utan att hitta några stora grejer. Han har ändå fått en månads pust från tävling men är tränad hela tiden och känns uppåt i jobben i alla fall så vi hoppas på en förbättrad prestation, han kommer väl förberedd med både banjobb och intervaller så den biten oroar inte så mycket. Däremot har han ju spår en bit ut mot tuffa hästar och några stora segerfunderingar har jag inte men jag hoppas att han kan kvala in till semifinalerna nästa söndag. Inga ändringar är planerade där heller, säger Jocke.

Leave a comment