Finfin helg!

okt 31, 2016   //   by Joakim   //   Nyheter  //  No Comments

very_esterel

Stora framgångar till stallet under den gångna helgen. Det började i fredags där stallets hästar slutade etta och trea i en av tvååringarnas stora drabbningar Svampen. Allra bäst gick det för Executive Caviar (S.J.´s Caviar) som trots ett på förhand iskallt utgångsläge var den som spurtade allra bäst av alla. Björn Goop satt denna gång bakom den tvåårige hingsten och sa efter loppet ”Det är en jättefin häst och han var otroligt väl förberedd”

Segern var värd 442.000 och tillsammans med de 110.500 som stoet Västerbo Rainbow fick för sin tredjeplats blev det en riktigt fin kväll för stall Lövgren och våra anhängare.

Framgångarna fortsatte sedan under lördagen där danskfödde Very Esterel (bilden ovan) vann till synes ganska säkert. Kul, att han nu äntligen börjar visa lite av det som jag hela tiden trott funnits i honom.

Jocke

Leave a comment