En chans ikväll på V64 på hemmaplan

okt 18, 2016   //   by Joakim   //   Blogg  //  No Comments

Stallet provar med en häst på Jägersro ikväll.

 11 Gladys Boko (V64-6) är inte alls så tokig och har varit med och kvalat till en del större lopp men kanske inte fått rätta utdelningen kan jag tycka. Hon är lite speciell i temperamentet vilket ibland sätter käppar i hjulen för henne men hon har mycket i sig. Nu har hon inte startat i volt på länge och det kan vara ett frågetecken men normalt sett är hon rätt snabb i benen. Däremot är Celebrity Lane, vår springspårskamrat, väldigt snabb och det måste hända något speciellt om vi ska ta en längd på den. Inga ändringar är aktuella på min häst och känslan är att hon gör ett bra lopp men jag har respekt för Lugauers Tuffeto Jet, säger Jocke.

Leave a comment