Stallet drar till Örebro redan på fredagen!

aug 19, 2016   //   by Joakim   //   Blogg  //  No Comments

Här är kvällens V64-chanser för Stall Lövgren i samarbete med spelarservice.se.

8 Västerbo Eclair (V64-1) har gjort ett par starter men jag är inte helt nöjd att vi tvingats till ett litet uppehåll igen efter senast. Jag är nöjd med hur han tränar och sådär, och han travar fint, men han är inte toppad och vi startar mot formen. Nu är det första starten över tre varv och det tror jag normalt ska passa den här starka hästen. Han är lite skör så jag har förberett honom väl utan att köra så fort. Usain Henna är en bra häst men den har också varit ifrån, jag tror ändå att den är värst emot. Vi får se vem som är bäst igång direkt. Inga ändringar. Tanken är fortsatt att vi ska till Frankrike när formen kommer.

8 Get Lucky Pellini (V64-3) är ganska jämn med 5 Gladys Boko och jag valde Get Lucky den här gången och kanske är hon den som har den lite bättre formen för dagen. Jag tycker att hon gjorde ett bra lopp i kvalet utan att räcka. De verkar resa bra och har tagit loppen fint. Vad gäller Gladys så provade vi att rycka framskorna sist i försöket och det funkade bra men det blev en lite för tuff öppning helt enkelt. Med ett skonsammare lopp hade hon kunnat vara något hack längre fram. Jag håller på att stuka om henne så att hon ska bruka sig bättre och tävla mot de andra istället för sig själv, och jag tycker att det var ett fall framåt senast. Vi gör inga ändringar på någon av dem denna gång som det ser ut och de är främst outsiders.

Leave a comment