Chanserna på V64 Jägersro ikväll – i samarbete med spelarservice.se!

aug 2, 2016   //   by Joakim   //   Blogg  //  No Comments

Stallet har tvingats stryka en häst till ikväll men har två kvar.

 6 Staro Ironmaid (lopp 3) krigar på bra, även om man kanske inte kan tro det när man ser att hon startat flitigt i år men fortfarande har en nolla i segerkolumnen. Men hon visar verkligen inga tecken på dålig skalle utan hon levererar starka insatser gång efter annan men får ofta fel lopp eller att någon annan är bättre. Senaste insatsen var åter riktigt bra och hon håller full form. Vi kör barfota runt om när hon har hovar för det och vi tar beslutet närmare inpå start men det gör ganska liten skillnad mot barfota fram. Nu möter hon bara ston och fältet är litet så det kan vara dags, vilket jag hävdat en längre tid i och för sig, men det kan ju också bli så att de radar upp sig och det blir för dåligt tempo. Vi får hoppas på klaff, då kan hon vinna.

 11 Lord Brodde (V64-5) har inte alls fått till det på slutet och jag har varit lite besviken, jag tycker helt enkelt inte att han håller någon riktig toppform för dagen. Dessutom är det här ganska opassande förutsättningar då han är trög och omotiverad i ryggar och det blir svårt att hitta något annat scenario än ryggresa härifrån. Vi får fortsätta leta formen och smyga med. Han går optimalt som det är och vi planerar inga ändringar.

 12 Imakethecashflow (V64-6) kommer tyvärr inte till start, det kan dessutom dröja länge innan vi får se henne på en bana igen då vi befarar en senskada, meddelar Jocke avslutningsvis.

Leave a comment