Chanserna för Bubba på V86 Åby!

aug 31, 2016   //   by Joakim   //   Blogg  //  No Comments

Stallet skickar en häst till V86 Åby ikväll och det är 2 Bubba Degato (V86-1). Här är senaste nytt i samarbete med spelarservice.se.

– Han hängde med bra senast och håller gedigen form även om han ännu är utan seger i år, men han gillar de här förutsättningarna och det känns spontant intressant att han står placerad där framme då han är rätt startsnabb. Jag ger aldrig några direktiv till kuskarna och Ingves får göra precis som han vill, min häst går lika bra i ryggar som i front. Han har testats i ledningen två gånger på senare tid och hållit bra efter stenhård press båda gångerna så det skulle kunna vara ett alternativ. En bra rygg är dock ett lika bra alternativ, men på Åby finns alltid risken att ett sådant upplägg slutar med femte invändigt… Vi får se hur det blir kört och Ingves har bra fingertoppskänsla. Han går barfota runt om och med samma grejer som tidigare.

Leave a comment