V75 med Alfas da Vinci!

jul 1, 2016   //   by Joakim   //   Blogg  //  No Comments

Stallet har en av V75-favoriterna den här veckan i 14 Alfas da Vinci (V75-2).

– Han har känts precis som vanligt efter senast och med den insatsen tycker jag också att han visade att han är tillbaka igen efter infektionen som han åkte på i början av april och som hämmat hans framträdanden efter det ur formhänseende. Han gillar distansen och jag tycker faktiskt att jag har anledning att vara klar optimist då uppgiften ser väldigt bra ut, på pappret höjer sig min häst och Amaru Boko en del över de övriga och det gör det lite enklare ur flera aspekter. Voltstart är som bekant inte hans likör men han lär sig bättre och bättre och jag är inte direkt orolig över det även om han inte snabbstartar. Vi har kört en hel del med bakskor och vanlig vagn för att han ska undvika att ta ett par galoppsteg just när vi vänt runt, men jag vill fila på hur det blir nu ända fram till lördag. Jag tycker dock att han gjort det så bra oavsett att det är som en nyansskillnad och varje spelar kan vara säker på att han kommer att gå så optimalt som möjligt på lördag för bästa möjliga prestation och utfall. Det blir övernattning nu men det bekommer honom inte, berättar Jocke.

Leave a comment