En häst denna sprintermästarkväll – trots avstängning.

jul 7, 2016   //   by Joakim   //   Blogg  //  No Comments

Jocke är avstängd men finns ändå på plats för att kika på en av stallets mest intressanta hästar.

8 Jairo (lopp 5) var helt ok senast med tanke på det snabba inledningsvarvet och med tanke på att det hade blivit lite långt mellan starterna efter en del småproblem innan. När han sedan blev lite ensam runt sista sväng så tappade han kanske lite fart och åkte dit på foto, jag tycker inte att det är mycket att säga om. Hur mycket han gått framåt är svårt att säga, men det är en häst med hög lägstanivå som alltid gör det bra. Motståndet ikväll är nog ok men läget är desto värre och chansen avgörs till stor del av hur vi kommer till i loppet. Örjan är så klart ingen dum ersättare och jag tror alltid på Jairo. Inga ändringar, avslutar Jocke.

Leave a comment