V75-seger igår – ikväll laddar vi om på Halmstad!

jun 27, 2016   //   by Joakim   //   Blogg  //  No Comments

Stallet tog en snygg V75-seger igår och laddar om för Halmstad idag.

7 Podium (lopp 2) går väl hyggligt hela tiden utan att riktigt löpa upp till det jag trott om henne. Senast var hon fullt godkänd och jag hoppas fortfarande att det ska finnas en växel till och vi har lite att slipa på aktionsmässigt. Inga ändringar den här gången och det finns nog viss vingelrisk från spåret så jag ligger lite halvlågt.

6 Imakethecashflow (V64-1) hade nog vunnit senast om luckan som höll på att komma redan 800 m kvar hade uppenbarat sig. Nu gick hon en vass tid som fastlåst men jag var mycket nöjd. Det är svårt motstånd nu när vi spänner bågen, och dessutom några jänkare som jag inte riktigt kan. Jag tror i alla fall att min går en 1.11-tid och jag är ganska optimistisk angående finalchansen. Hon var bättre senast med skor än barfota gången innan så vi ändar inget nu.

9 Cash’s Cantab (V64-5) var lite blekare i sista starten och fått en kort paus men har snarast haft nytta av den och känns förbättrad i träningen. Jag känner mig trygg i att han nog är lika bra nu som när han var tvåa i Guld i Örebro i maj till exempel. Han är inte jättevässad men jag är som sagt mycket nöjd med det han visar. Läget kan vara både bra och dåligt och vi gör inga ändringar.

4 Poplar Broline (V64-6) är ute och provar lite mot de tuffare fyraåringarna nu och det blir ett elddop, men efter en väldigt fin insats senast vill jag i alla fall prova. Han har gjort två starter efter vila och är i full snurr och lite under utveckling. Vi gör inga ändringar och det här får bli ett test inför eventuell Sprintermästare. Jag har inga direkt krav på honom men vissa förhoppningar om att han gör ett riktigt bra lopp och visar att vi inte är helt ute och cyklar i de här sammanhangen, avslutar Jocke.

Leave a comment