Stallet provar i E3-uttagningarna på Bergsåker ikväll!

jun 20, 2016   //   by Joakim   //   Blogg  //  No Comments

En trio reser upp till Sundsvall för E3-kvalen ikväll. Infon i samarbete med spelarservice.se

 6 Racing Mange (lopp 2) var riktigt fin och rejäl senast vid segern och visade sin prima skalle, men hade halsinfektion senast till en tilltänkt start i Treåringseliten. Det är klart att jag inte är helnöjd med ett sådant avbräck men vi får ta det för vad det är. Han har tränat på bra efter att ha stått över lite runt månadsskiftet, och inför det här har han gått lite i intervaller i tävlingstempo och jag är nöjd med hur han känns även om det inte är samma form som i Köpenhamn. Det är ett gäng talanger han möter här och vi får hoppas att vår lite större rutin och hårdhet ger viss fördel men det är klart att det är många osäkerhetsfaktorer och man hade ju önskat sig andra förberedelser. Det är inga planerade ändringar till den här starten, han kan vara lite strulig av sig och man vill inte krångla för mycket vid ett sånt här tillfälle.

 9 Gladys Boko (lopp 3) var positiv senast mot hårda hästar och det är utvecklande för dem att få leta sig ner på sådana tider. Nu fick hon stryk av en oslagbar och det var inte mycket att säga om. Hon har krigat lite mot sitt temperament tidigare men höll sig glädjande lugn senast och det måste hon göra nu också när det är full distans. Vi har en bra rygg och sedan får vi se hur långt det räcker, bakspår behöver inte vara fel med tanke på hennes humör och sedan får vi se hur hon kan följa rygg första biten. Inga ändringar.

 4 Unter Uns (V64-3) var bra senast vid segern och hon har en kort men väldigt ettrig speed. När hon får sina lopp kan hon fälla nästan vem som helst, men hon ska inte ha för tuffa lopp då dras speeden snabbt ur henne. Efter senaste starten har hon inte haft några klockrena lopp och det har blivit lite långt emellan men hon var med tillsammans med Racing Mange i förra veckan och gick lite tuffare intervaller och jag är inte så orolig. Även hon går med skor runt om och samma huvudlag som tidigare. Alla mina tre har rest upp här under veckan och tog ett delstopp på Erikssund utanför Stockholm och det verkar vara ett upplägg som funkar jättebra och allt verkar bra med de tre. De kom upp efter lunch nu på måndagen, berättar Jocke.

Leave a comment