Nya chanser ikväll – V64 på hemmaplan!

jun 28, 2016   //   by Joakim   //   Blogg  //  No Comments

Stallet är flitigt igång på hemmaplan ikväll och Jocke säger så här om sina hästar, i samarbete med spelarservice.se.

 2 Get Lucky Pellini (lopp 1) gjorde sitt bästa lopp hittills senast och har aldrig känts bättre i varken värmning eller lopp faktiskt. Nu är det en bättre uppgift än senast med få hästar och jag är ganska optimistisk. Hon är under allmän utveckling och vi gör inga ändringar gentemot senast.

 2 El Faro (lopp 2) startar ej.

 3 Spring Moon (V64-3) har varit ifrån en månad efter en sämre insats senast. Vi har sett till att hon mår bra igen och hon känns fullt fin i jobben men hon är inte matchad för just detta lopp direkt och vi sätter igång henne här. Jag kan motståndet lite dåligt men det är väl en häst som duger i klassen tycker jag. Vi gör inga ändringar och jag hoppas att det ska funka för lärling, senast vi provade med det upplägget blev det galopp men det kan också ha varit andra faktorer som spelade in. Men Marika är duktig och vi hoppas på det bästa från bra läge.

 4 Staro Ironmaid (V64-4) var återigen riktigt fin senast via grovjobb i tredje och landade på en jättefin tid. Vi hoppas att hon får ett fint lopp i ryggar och hårt tempo, då kan hon vinna. Jag försöker köra barfota runt om så ofta jag kan och det är ambitionen ikväll, men det är å andra sidan inte den häst i stallet som är mest missgynnad om vi måste köra med skor heller. Jag tar det beslutet ganska sent. Det känns orättvist att hon inte fått vinna något lopp på slutet när hon går så bra hela tiden och jag hoppas att hon snart jobbat ihop till den.

 7 Staro Jersey Side (V64-5) blev störd till galopp senast redan innan bilen släppte, men gick en stark upphämtning och är verkligen så bra han kan vara just nu. Han är riktigt bra för klassen och jag har anledning att vara optimist tycker jag. Barfota igen och vi fortsätter att skola honom då det fortfarande finns fortsatt utveckling i honom. Han har inte riktigt hårdheten för Sprintersmästaren som kräver mycket om man rent av skulle få delta i både försök och final så vi fortsätter i vanliga lopp så får han själv staka ut riktningen. Men jag är väldigt nöjd med honom.

 11 Fuxa Håleryd (V64-6) känns som hon ska och är fräschare och spänstigare nu än i vintras till exempel. Men här har hon ett dåligt läge mot hingstar så det är inte en helt lätt uppgift så klart. Vi får hoppas på någon strykning eller att vi kommer igenom bra från start. Hon går toppad som det är och vi gör inga ändringar, avslutar Jocke.

Leave a comment