Kvällens två möjligheter på Åby – i samarbete med spelarservice.se

jun 30, 2016   //   by Joakim   //   Blogg  //  No Comments

Stallet har två hästar med ikväll på Åby i jackpotomgången.

10 Guideline (V64-2) tycker jag var riktigt bra senast bakom en topphäst i årgången och min är verkligen under utveckling som det känns. Nu är det enklare emot som det ser ut men det kompenseras tyvärr av bakspår på Åby vilket alla vet är en tuff utmaning. Min häst funkar i alla fall från alla positioner och vi får göra vårt bästa för att hitta runt dem och jag känner mig inte helt avsågad. När jag åkte till Åby så talades det om regn och jag var ganska inne på att köra med skor runt om, men nu vid strax före 17 så är det fortfarande uppehållsväder och det lutar åt barfota igen vilket så klart är optimalt.

5 Västerbo Eclair (V64-4) hade tränat väldigt bra inför sin comeback och jag tycker att det är lite orättvist att säga att han var blek efter fin resa i comebacken, det gick fort hela vägen och jag hade redan på förhand aviserat att det nog saknas ett eller ett par lopp innan han riktigt är tillbaka. Nu är det ännu tuffare emot och vi smyger med mot en plats och är helnöjda i så fall. Han bör ha haft nytta av det senaste loppet men sedan får vi se hur mycket han gått framåt då han ändå var väl förberedd redan innan senast. Samma balans och samma utrustning och på det hela taget tycker jag att han har förutsättningar att bli bättre än ifjol då han kommer upp i form eftersom han travar bättre i år, hälsar Jocke.

Leave a comment