Färjestad ikväll på V64!

jun 13, 2016   //   by Joakim   //   Blogg  //  No Comments

I samarbete med www.spelarservice.se: Joakim Lövgren åker till Färjestad ikväll då han hittat ett perfekt lopp till 8 Alfas da Vinci (V64-5).

– Ja, jag tycker att jag var skyldig honom en snällare uppgift efter att ha varit väl hård i matchningen mot honom efter infektionen i april. Han känns väldigt bra i jobben och har kommit fint ur Harpers så jag förväntar mig helt enkelt en väldigt fin prestation här. Voltstart är lurigt för honom, men i ett litet och lite ojämnt fält är jag nöjd med spår ett – hellre det än att ha ett snävt och lite knixigt spår i alla fall. Han kommer att gå med skor bak och med vanlig vagn, den vagn han gick med de första åren hos mig. Han tjänar 15-20 meter från start på det och jag hoppas och tror att vi kommer att hamna rätt ok på det. Det ser väldigt bra ut på pappret och jag måste tro en hel del på honom ikväll.

3 Gordonston (V64-6) är bra i grunden men har haft en rörig inledning på året och jag tror inte att man ska döma honom så hårt efter det. Han har haft otur med positionerna i loppen och senast blev han dessutom för het vilket jag har gott hopp om att komma tillrätta med ikväll med hjälp av utrustningskorrigeringar. I övrigt kör vi barfota runt om och med samma huvudlag och samma vagn som tidigare. Jag vet ju vad han kan och formen är inte direkt dålig så jag tror att han kan komma att springa väldigt fort ikväll på Färjestads underlag när han fick det här läget, men visst skulle man vilja se ett kvitto på att han faktiskt är bra igång snart innan man vågar sticka ut hakan allt för mycket, menar Jocke.

Leave a comment