Chanserna denna V75-söndag på Kalmar!

jun 26, 2016   //   by Joakim   //   Blogg  //  No Comments

Stall Lövgren beger sig till Kalmar idag för att tävla med tre hästar.

1 Staro Kiss of Fire (V4-3) har gått lite bättre här på slutet och känns lite på gång. Hon har ett bra spår men det är fortfarande lite fifty-fifty om hon går iväg från start och hon hoppade i en återkallad start senast från samma spår fast på tillägg. Vi gör inga ändringar och vi får väl se var vi hamnar eftersom vi måste ta det lite försiktigt första biten. Jag ser det inte som någon direkt segerchans när hon dessutom möter äldre. Distansen är ok numera, men jag är nöjd bara hon gör ett bra lopp.

7 Xlnt Conways Class (V75-4) är riktigt bra på 2640 m, men hittills tycker jag inte att han funkat riktigt lika bra på 3140 m. Han har i alla fall vettig form och ett klart bra utgångsläge då han är rätt hygglig ut och lite bättre ur volten än bakom bilen. Barfota fram och samma grejer igen. Jag har nog inte bästa hästen i loppet och därmed känns det så klart svårt att helhjärtat tro på seger, men däremot kan han nog tjäna vettiga pengar och till och med ha lite platschans.

2 Xlnt Chili Tripel (V75-7) har hållit form i tre månader nu och har fått en ganska lugn period efter finalerna senast, han ser ut att hålla formen på ett bra sätt. Vi har fått ett perfekt läge men om Erik håller ledningen blir väl den svårslagen, men annars tror jag att min är med och gör upp där bakom. Min är inte superexplosiv från start och vi får nog hoppas på någon utifrån om det ska häxa för Eriks. Inga ändringar är aktuella och detta är i alla fall min bästa chans denna lördag, avslutar Jocke.

Leave a comment