V75 på hemmaplan och här är stallets möjligheter – i samarbete med spelarservice.se!

apr 15, 2016   //   by Joakim   //   Blogg  //  No Comments

Stallet startar ett gäng hästar på hemmaplan.

8 Lord Brodde (V75-2) fick ett chansartat läge men det kanske är just det han behöver för att räcka på V75 och det kan passa bra med ett snällt upplägg den här gången. Det är väl ingen jättechans på förhand trots att han är inne i en fin period, men man ska komma ihåg att han möter betydligt tuffare hästar nu. Jag är annars väldigt nöjd med den markanta utvecklingen på slutet, han har sprungit och hållit igen tidigare men har verkligen släppt till nu och brukar sig mer helt enkelt – släppt handbromsen. Inga ändringar är aktuella och vi smyger till en plats.

10 Please Mr Please (V75-4) är lite blyg och kommer inte att kunna ta för sig direkt från bakspår bakom bilen så att vi kan sända in i gröten, utan vi hamnar nog långt bak och sedan blir det svårt. Han spurtade bra efter sen lucka på V75 senast och håller fin form tycker jag men vi behöver mycket tur för att kunna duga. Det har gått en månad emellan senaste starten och denna och jag var väldigt nöjd i sista jobbet så han ska inte hämmas av det uppehållet. Inga ändringar är aktuella i hans fall heller.

3 Springover (V75-6) kändes fin igen senast men satt fast och fick aldrig chansen. Formen är bra och nu är det kort distans vilket inte direkt gynnar honom då han inte är så snabb från start men samtidigt kommer han nog kunna springa ganska fort och det blir ett spännande test samtidigt som det kommer att vara nyttigt för honom för framtiden att han får upp lite fart i kroppen. Han har lite dåliga fötter och vi kör med skor runt om den här gången men den skillnaden är ganska liten på honom. Normalt sett är det främst en platschans men på läget kanske ändå min bästa vinstchans på V75.

1 Racing Mange (lopp 12) gör spännande årsdebut efter en riktigt fin säsong ifjol. Han fick ledigt i två månader direkt efter den sista starten ifjol och efter det har vi sedan jobbat på. Han har jobbats ganska mycket tillsammans med Gonzales Greenwood som startar i Kalmar under fredagen och har med andra ord gått flera banjobb med bland annat någon 1.12-avslutning. Hur mycket han gått framåt sedan ifjol är svårt att säga då han aldrig varit något träningslejon, han överraskade mig en del i tävling då och inget talar emot att han går mot en ny bra säsong. Han har öppnat vasst bakom bilen någon gång men oftast har jag inte tryckt av honom och just startmomentet är inte prioriterat denna gång i det lilla fältet. Han är anmäld till alla stora lopp i år och så får vi se vart det bär. Vi kör med skor och öppet huvudlag som i nästan alla starter ifjol, det är precis så som han tävlade mot slutet av säsongen, avslutar Jocke.

Leave a comment