Stallets chanser på Åby ikväll!

apr 7, 2016   //   by Joakim   //   Blogg  //  No Comments

Stallet startar bara två hästar på Åby ikväll.

8 Guideline (lopp 1) är inte alls så tokig och när vi senast hade ändrat lite smågrejer så funkade han fint och gjorde ett bra lopp, han hade haft lite otur och dåliga spår innan det också och sammantaget tycker jag nog inte att han är fullt så osäker som det kan se ut även om man fortfarande får köra lite på säkerhet med honom. Han är stark och rejäl så distansen ser jag som ett plus och han kan nog springa ungefär lika fort som senast även när det är ett halvvarv längre. Till den här starten ändrar vi ingenting och läget är lite chansartat men samtidigt snällt mot honom. Jag hoppas att han går framåt lite för varje start just nu men chansvärdering vill jag inte ge mig in på då jag inte kan de andra.

7 Imakethecashflow (V64-6) fortsätter att leverera och jag är så klart supernöjd med henne. Nu har det gått en månad sedan senaste starten, men utan att det varit några fel på henne och i förra veckan fick hon gå ett lite raskare jobb för att peppa upp henne lite inför det här och jag var klart nöjd. Nu fick vi lite av ett vingelläge men hon är rätt bra ut och jag kör framåt så får vi se hur det utvecklar sig, hamnar vi inte alltför mycket på vingel så räknar jag med rätt vettig chans på nytt. Hon fortsätter att tävla med skor och några andra ändringar är inte aktuella heller, berättar Joakim.

Leave a comment