En häst på V4 Åby – Racing Mange dyker upp igen.

apr 29, 2016   //   by Joakim   //   Blogg  //  No Comments

Stallet provar igen med 1 Racing Mange (V4-2) som satt fast med sparade krafter i årsdebuten.

– Ja, jag ville inte bråka och vara med om för tuff körning så vi släppte ledningen efter ett halvvarv ungefär. Jag trodde väl inte heller att han skulle bli fast i det lilla fältet, men det blev han och så är det ibland och han kom fint ur det. Han var bra förberedd innan men rimligen så går han framåt en hel del med loppet och det ska bli spännande här. Det är dock bra hästar emot. Han visade senast att han kan öppna riktigt bra från innerspår och kanske kan vi välja taktik men på Åby är det än mer svårt att uttala sig om sådan taktik än vanligt. Vi gör inga ändringar och efter det här siktar vi närmast på BC på Halmstad om ett par veckor. Jag tror nog att jag har en häst som skulle kunna duga bra i ett sådant här lopp, menar Jocke. 

Leave a comment