Stallets chanser på Åby ikväll!

mar 17, 2016   //   by Joakim   //   Blogg  //  No Comments

Stall Lövgren har två hästar till start på Åby ikväll och så här ser tipssnacket ut i samarbete med www.spelarservice.se.

– 3 Unter Uns (lopp 1) är en ganska tidig treåring som har lätt för sig och som redan är nere på fina farter. Hon har framför allt varit bra i starterna på hemmaplan men var klart blekare när vi besökte Åby förra gången. Jag hoppas och tror att det var en tillfällighet och jag kan inte direkt peka på någon omständighet i samband med den starten som förklarar det hela. Hon jobbar fortsatt fint efter den senaste starten och hon fortsätter att tävla på samma balans och med samma utrustning som hon gjort. Jag tror att Fantasy River är bra av det jag sett och hört, men bakom den kan åtminstone min vara med och slåss.

– 5 U.S.Dollars (V64-1) svarade för en klockren årsdebut som hon löste otroligt enkelt. Hon känns smidig och fin i de jobb hon gått efteråt och normalt sett går hon ju framåt för varje genomkörare just nu. Jag tycker att det här ser vettigt ut och uppgiften är inte helt olik den i årsdebuten, då var det lång distans och att det är medel nu tror jag bara är till vår fördel. Dessutom var vi några som lurpassade på varandra lite från start då och inte ville ha dödens, om jag vill så kan U.S.Dollars öppna snabbare än så. Barfota bak igen är planen och inga andra ändringar heller och hon borde ha vettig chans igen, menar Lövgren.

Leave a comment