Nu blir det barfota runt om! Jägersro ikväll 15 mars.

mar 15, 2016   //   by Joakim   //   Blogg  //  No Comments

Stallet har tre hästar ute i kväll. Så här går de sista tongångarna i samarbete med spelarservice.se:

 4 Podium (lopp 1) har galopperat två starter i rad men är inte alls så osäker som man skulle kunna tro, i första starten blev hon överkörd mer eller mindre och i den andra starten överforcerade jag henne lite grann. Det är rätt nivå på henne tycker jag och det ska bli kul att känna på henne i felfritt lopp, men jag är ganska säker på att det är andra i loppet som är mer gaddade än min så här direkt. Spår fyra fixade Podium på bra sätt i debuten, det var kort senare som hon blev grovt störd, så det oroar inte. Inga ändringar och tar hon en plats är jag nöjd i det här skedet.

 7 Springover (V64-5) var jag så klart jättenöjd med senast vid segern på V75 och nu siktar vi närmast på finalen i början av april, men vi vill så klart vinna det här också och det blir full körning och maximal utrustning och balans – det vill säga samma som senast eftersom han alltid går med skor. Jag har respekt för Flemmings även om den är svårbedömd, samt Victorious Star som jag ska försöka hålla kvar på högersidan om mig. Det är utgångspunkten i alla fall. Vi har bara kört lugna jobb efter senast men i dessa känns Springover fortsatt bra.

 3 Staro Ironmaid (V64-6) har haft lite otur tycker jag och är fortfarande segerlös i år. Näst senast var det i alla fall inga stora marginaler det handlade om och senast blev hon överladdad bakom bilen och galopperade redan innan den släppte. Hon känns fortsatt bra i jobben och vi har mest fokuserat på att hålla henne lugn och harmonisk och jag är inte speciellt orolig att det ska bli samma problem som senast. Normalt sett öppnar hon bra och borde hitta en bra position i främre träffen. Nu blir det barfota runt om för första gången i år och för första gången hos mig och det är så klart spännande även om det inte är helt nytt för henne. Hon står lite halvhårt inne men jag tycker ändå inte att det ser värre ut än på slutet, avslutar Jocke.

Leave a comment