En spännande comeback på Åbytravet

mar 3, 2016   //   by Joakim   //   Blogg  //  No Comments

Stallet har bara en häst med på V64 på Åby, men det är å andra sidan intressante 3 U.S.Dollars (V64-1) som aviserar årsdebut. Så här ser sista stallsnacket ut i samarbete med spelarservice.se.

– Hon har haft en bra vinter och känns både fräsch och löpglad i jobben inför den här comebacken. Hon har mestadels gått tyngre backträning och kanske kan behöva någon riktig genomkörare innan formen kommer på allvar, men hon har också gått ett par sulkyjobb med någon 1.15-avslutning som snabbast så jag skulle vilja kalla henne väl förberedd. Nu blir det debut för henne på 2640 m och vi får se hur hon fixar det, men jag ser inga specifika problem i just det. Loppet ligger bra i tiden för henne så det får bli så. Vi kör troligen barfota runt om direkt och utan att kunna motståndet så tror jag i alla fall att hon gör ett vettigt lopp direkt, säger Jocke.

Leave a comment