Bra måndag – ikväll laddar vi om på hemmaplan!

mar 29, 2016   //   by Joakim   //   Blogg  //  No Comments

Presenterat av www.spelarservice.se: Joakim Lövgren är fortsatt riktigt nöjd med stallformen efter framgångar på Halmstad igår där Jairo vann trots stentuff inledning och Lord Brodde även vann på nytt och därmed tog andra raka efter att inte direkt ha radat upp segrarna tidigare. Ikväll på Jägersro laddar stallet om med två hästar.

13 Unter Uns (lopp 1) gör det bra tycker jag, senast höll hon bra på fin tid och den som vann är väl kulletta just nu? Det här är en trevlig treåring som utvecklas undan för undan. Att stå tillägg trots bara fyra starter i kroppen kan så klart vara besvärligt om till exempel någon av debutanterna där framme skulle visa sig riktigt bra och snabb direkt, men annars skrämmer inte just själva tillägget så mycket eftersom hon ändå inte har sin bästa bit just från start. Vi gör inga ändringar när det gäller balans eller utrustning och det har varit problemfritt med hästen efter senaste starten. Utan att kunna de andra så skulle jag vilja påstå att hon kan dyka upp i segerstriden om det inte strular.

1 Staro Ironmaid (V64-6) var riktigt duktig senast och kanske blev det en liten kick till utan skor, hon levererade en riktigt fin tid. Det blir inga ändringar till ikväll utan vi kör barfota runt om samt med samma utrusning och balans som tidigare. Innerspåret är nog typiskt sett bra tror jag, senast vi hade det så galopperade hon redan innan bilen släppte och agerade lite stressat men jag tror att det fanns en del omständigheter kring den starten som bidrog starkt – bland annat det faktum att hon hade startat bara fyra dagar innan den starten och var allmänt lite mer uppskruvad än vanligt. Jag tror nog att hon ska sköta sig och dessutom öppnar hon snabbt. Jag behöver läsa på loppet lite bättre innan jag stakar ut någon taktik och låser mig därför inte vid något, men den spontana känslan är att jag skulle kunna tänka mig att prova i ledningen här om vi skulle hålla upp. Hästen känns fin och blir bättre och bättre, säger Jocke.

Leave a comment