En häst på Kalmar ikväll!

feb 12, 2016   //   by Joakim   //   Blogg  //  No Comments

Ikväll blir det travgala i Stockholm och Bernardo Grasso får chansen på Kalmar. Här är sista minuten rapporten i samarbete med Spelarservice.se.

10 Please Mr Please (V64-6) galopperade på V75 senast och kan vara lite känslig just i positionskrig med många hästar runt omkring, jag var kanske lite för angelägen och tänjde gränserna och det fixade han helt enkelt inte riktigt. Han kändes annars bra före och efter galoppen så formen är fin och härifrån är det inte annat val än att ta det ganska lugnt och bara följa med de andra inledningsvis. Hästen är lite speciell och har lite dåligt självförtroende och så där, men han är inte direkt svårkörd och Bernardo kör väldigt bra så jag är mer oroad över hästen än kusken. Vi gör inga ändringar av något slag alls ikväll och vi får se hur långt det räcker helt enkelt, säger Jocke.

Leave a comment