En häst på Åby ikväll – stallsurr i samarbete med spelarservice.se

feb 25, 2016   //   by Joakim   //   Blogg  //  No Comments

Stallet åker upp till Åby ikväll med en häst.

12 Staro Ivy League (V64-3) kastrerade vi under slutet av förra året och senast testade vi dessutom att utrusta honom med ett helstängt huvudlag och peppar, peppar så hoppas jag att vi är på rätt väg och att han ska börja få fokus på rätt saker igen. Nu senast kändes han i alla fall stabilare och gjorde ett bra lopp som tvåa. Jag vill inte ännu ropa hej och säga att vi har alla problem bakom oss för han känns ofta fin, men släpper plötsligt bettet mitt i loppen och galopperar. Men som sagt, han visade inga av de tendenserna senast. När han väl behagar sköta sig så har han en del i sig och jag hoppas att det här ska bli ganska bra på sikt nu när han börjar komma in i tävlandet. Inga ändringar är aktuella till den här starten och vi fortsätter med det helstängda, säger Jocke.

Leave a comment