Chanserna på Åby ikväll – i samarbete med spelarservice.se!

feb 17, 2016   //   by Joakim   //   Blogg  //  No Comments

Stallet har två hästar med på Åby ikväll – en i ramloppen och en på V86.

– 4 Uncle Tupelo (lopp 4) har inte startat på några månader men är ganska mycket jobbad utan att vara supervässad. Han gick för övrigt jobbet tillsammans med Springover i fredags över 2640 meter med en snabb avslutning, och även om formen knappast kan anses vara på topp ännu så måste jag säga att han på något sätt känns rejälare i jobben i år. Spår fyra här fixar han även om det kanske inte blir någon snabbstart. Vi får se hur han levererar ikväll men känslan är att han kommer att vara rätt bra och uppgiften såg vettig ut. Han ska inte vara borta här. Skorna ska han funka på även om han tävlade barfota i de sista starterna ifjol.

– 2 Devs Delilah (V86-3) galopperade efter 600-700 meter senast och det kom oväntat och omotiverat. Hon kändes fortsatt klart bra i övrigt och jag var väldigt nöjd med henne näst senast i debuten för mig. Jag tycker inte att det här loppet ser så mycket tuffare ut än senast och jag måste tro att hon kan vara skapligt långt framme från ett så här fint läge. Jag kommer att göra lite småjusteringar i utselningen nu, inga stora grejer men som kanske kan underlätta ytterligare för henne att sköta sig, säger Jocke.

Leave a comment