Dubbelseger på hemmaplan!

jan 13, 2016   //   by Joakim   //   Nyheter  //  2 Comments

160113_Jairo

Borta bra men hemma bäst, även om det för tillfället var en rejäl temperatur-skillnad som vi bjöds på efter hemkomsten från andra sidan Atlanten. Burgarna var inte så stora som jag kom ihåg dem från min tid på High School men skönt var det med en semester i värmen. Värmer gör det också när man sitter upp bakom hästar som Jairo (bilden). Efter en lite vinglig inledning har den nu femårige valacken efter Love You fyra raka segrar och som det känns så kan det här bära en bit! Denna gång visade Jairo att han även lärt sig trampa på gasen i loppets inledning.

Seger också till Please Mr Please som funnit sig bättre till rätta efter kastration. Jag kunde servera honom ett bra lopp men insatsen från hans sida var också rejäl. Hans tre senaste starter som valack  har  givet 105.000 kronor. Inte så tokigt!

Jocke

”Begränsa inte dina utmaningar, utmana dina begränsningar”

2 Comments

  • Grattis till segrarna. Kan vara så att Brionis ägare fått fram en ny stjärna i Jairo?

    • Ja, det kan vara så. Kanske inte av Brionis kaliber, men en segermaskin åtminstone. Gulddivision/snabblopp tippar jag på att Jairo kommer nå upp till. Internationella Grupp 1-lopp får vi avvakta med. Men man vet aldrig!

Leave a comment