Dubbel på premiärdagen!

jan 5, 2016   //   by Joakim   //   Blogg, Nyheter  //  No Comments

Unter_uns_160105

Medan chefen befinner sig på andra sidan Atlanten och bättrar på solbrännan så smygstartade Jägersro säsongen 2016 med lunchtrav innehållande fem lopp. Två av dessa gick till stall Lövgren där Springover (Going Kronos) var årets första vinnare från stallet. Och trots en väldigt vid sistasväng så lyckade den formstarka femåringen fånga in ledande Speedy Sus kort innan mål. Belöningen 25.000 kronor.

Stallets andra seger kom genom debuterande Unter Uns (Viking Kronos – Mixed Doubles) som provade på att möta äldre hästar och det löste den nyblivna treåringen på bästa sätt. På bilden ovan ser vi  ägargänget tillsammans med dagens man, lärlingen Bernardo Grasso som körde bägge vinnarna på Jägersro denna Trettondagsafton.

Wm

Leave a comment