Kalmar 4 december!

dec 4, 2015   //   by Joakim   //   Nyheter  //  No Comments

Stallet åker med tre hästar till Kalmar.

Först ut är Staro Jersey Side (lopp 6):

– Han har gått förvånansvärt jämnt och bra med tanke på hur han är som häst. Det är mycket Varenne i honom, det brinner och han har lite bråttom. Voltstart är till exmpel inte att tänka på. Annars är det en fin löpare som är långbent och tar stora kliv, en intressant häst att jobba med. Han är nedstruken ett spår och lättas i kväll i balansen.

Efter det gör Rekatochklart comeback (lopp 7):

– Kändes startklar redan för 14 dagar sedan men fick då strykas i en tilltänkt start på grund av en febersläng. Vi vet att den här hästen har hög grundkapacitet men han är svårbedömd även för oss inför kvällens start.

Avslutningsvis så gör Springover (lopp 8) sin tredje start i vår regi:

– Det är en häst jag gillar men spår 1 bakom bilen tror jag inte är något som vi kan nyttja till vår fördel. Han är uppåt i form men det finns fler fina hästar med i loppet. Det är väl fyra som höjer sig där Shogun D.K. får gälla som favorit, han var förvånansvärt bra senast över 2.640 meter. Men visst är Springover en av hästarna som ska räknas med segerchans.

Jocke

Leave a comment