Bra insats i Paris!

nov 16, 2015   //   by Joakim   //   Nyheter  //  No Comments

Alfas da Vinci var på måndagen nere och provade lyckan i Prix de Montignac på Vincennes med 88.000 euro i samlad prissumma. Som vanlig fungerade han mycket bra på kolstubben och levererade återigen en mycket stabil insats, tyvärr så bjöds vi en tuff inledning ute i tredjespår som inledningsvis var i rygg men när den försvann återstod endast alternativet att söka sig fram utvändigt om ledaren. Där satt loppets segrare Rocky Winner som till skillnad från Alfas hade enkelt kommit till sin fina position i front och denna gång fick vi helt enkelt aldrig tag om ledaren trots att Alfas da Vinci gjorde vad han kunde. Segertiden blev 1.13,9 över 2700 meter och vi kom i mål som tvåa tiondelen sämre. Andraplatsen var värd lite över 200.000 kronor.

Jocke

Leave a comment