Alfas Da Vinci segrade i Paris!

sep 28, 2015   //   by Joakim   //   Blogg  //  No Comments

Det blev en enkel seger för Alfas Da Vinci på Vincennes i Prix Ovidus Naso. Distansen var passande 2850 m voltstart och vi fick en bra start, så bra att vi kunde överta ledningen efter ett par hundra meter. Sedan var det lite växlingar under loppets gång men från dödens sista 1000 meterna kontrollerade vi fältet utan problem. Segern gav 38 000 Euro och en magnumflaska Moët Chandon! Fransmännen vet hur man firar, och det skålades hela kvällen igår i Paris efter den storslagna triumfen. I och med den här segern har Alfas da Vinci sprungit in 1,3 milj under säsongen och nu laddar vi om mot SM på Åby 10 oktober.

ALFAS DA VINCI 27 SEPT 2015r värmning
FOTO:Daniel Palmeri

ALFAS DA VINCI 27 SEPT 2015 (5)r prisutdelningALFAS DA VINCI 27 SEPT 2015 (4)r paddock

Leave a comment