Västerbo Eclair har åter hittat stilen!

aug 3, 2015   //   by Joakim   //   Nyheter  //  No Comments

Fyraårige hingsten Västerbo Eclair (Echo) vann under måndagskvällen ett fyraåringslopp på Halmstad och gjorde det på ett så pass bra sätt och i så fin stil att nu väntar derbykval på hemmaplan. Vi började i tredje inner innan vi runt sista sväng hittade fritt spelrum och kunde sätta in attacken, visserligen i vida spår men med senaste genomköraren i kroppen där han avslutade 11,5 sista rundan så besvärade det honom inte utan han plockade ned bra hästar på ett enkelt sätt och vann utan att behöva gå i botten.

En helt perfekt formhöjare som vi har längtat efter för det har efter skadeproblem, där han tappade sitt självförtroende, tagit tid att få honom tillbaka. Men, nu är han där och 1.12,9 full väg känns bra att ha i ryggen när vi nu skall ut och prova lyckan mot de bästa i kullen.

Jocke

Leave a comment