Xanthis B. Good

jun 13, 2015   //   by Joakim   //   Blogg  //  No Comments

xanthisjägers

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tiden har kommit fram till att det blivit dags att lufta 2-åringarna inne på Jägersro. På bilden ses Xanthis B.Good (hingst e. Select Yankee och samma mamma som topptalangen Ready For More) i sitt första sulkyjobb träna 1.23/1600 m. Bakom skymtar 3-årige Varenne-sonen Staro Jersey Side som hjälpte till med farthållningen sista varvet.

Årets 2-årskull är större än normalt, 23 st, och än så länge ser det väldigt spännande ut. Vi håller dörren öppen för 2-års start för sju, åtta av dem. Övriga bedöms som normala eller sena och då blir det tävlingsdebut nästa vår förhoppningsvis. Men som sagt, årets 2-årskull innehåller mycket talang och ligger lite före vårt normala schema.

Leave a comment