Halmstad 9 feb

feb 8, 2015   //   by Joakim   //   Tävlingar  //  No Comments

Standar (lopp 2) gör sin tredje start i livet, den första med autostart. Vi tränade på det i förra veckan, inga problem. Även om Standar är lite skarp i vissa lägen så måste jag säga att jag gillar honom. Det är mycket power och talang i honom. Hoppas det kommer fram imorgon. Segerchans.

Grumetti (lopp 3, V64-1) avslutade bra i comebacken. Han känns fortsatt formstark i träningen efter det och här avgörs mycket direkt från start. Håller Dante Boko upp ledningen eller tillåts överta, då blir det jobbigt för oss. Särskilt som Grumetti inte är impad av stänk och börjar från bakspår. Men formen sitter där.

Alfayette Aggerup och Hippie kommer ut i lopp 7, V64-5. Alfayette drog innern vilket är bra, men hon är kvickare från spår tre, fyra, fem. Hon har tränat 1.16/1600 m inför årsdebuten och kommer köras på innerspår. Platschans på läget.   Hippie var inte lika vass i V75-starten som vid dödenssegern. Nu sköter hon träningen ok, utan att det slår några gnistor om henne. Barfota och jänkarvagn igen, som vid segern. Svårbedömd.

/Jocke

Leave a comment

Blogg Categories