Chanserna på Halmstad ikväll!

dec 15, 2014   //   by Joakim   //   Blogg  //  No Comments

Stallet har två hästar med på Halmstad ikväll, intervjuerna publiceras i samarbete med spelarservice.se.

9 Global Navigator (V64-4) har inte riktigt fått till det på sistone men är faktiskt uppåt i träningen och är på gång. Det kan man inte tro eftersom hon inte gick någonting senast, men jag tror att hon blev lite tempotorsk helt enkelt och dessutom gick hon med skor och det har hon visat tidigare är en klar nackdel. Nu ska vi nog kunna köra barfota igen och det är ambitionen, jag tror inte heller att hon ska ha några problem med det snäva startspåret. Jag hoppas så klart att hon är på rätt väg, men det är svårt att hylla henne allt för kraftigt innan visad bättring.

10 Holiday Sund (lopp 9) ligger jag lägre på, jag har haft gott hopp om henne men det är bara att konstatera att hon tyvärr tränar bättre än hon tävlar och tills hon får det att släppa är det svårt att tro något speciellt på henne. Men hon känns lika fin som vanligt. Barfota fram och inga ändringar och vi kör ett snällt upplägg. Lycka till!

Leave a comment