Stallets chanser på V75 Halmstad!

nov 7, 2014   //   by Joakim   //   Blogg  //  No Comments

Stallet startar två hästar på V75. Informationen presenteras i samarbete med spelarservice.se – kolla in deras nya hemsida som lanserats i veckan!

9 Bonito Hornline (V75-4) vann på kanonbra sätt senast och gjorde utan tvekan sitt bästa lopp i min regi hittills senast. Han kändes dunderfin redan i starten innan och hade dessutom tränat starkt en tid så segern var väntad i passande gäng, men ändå, han vann på 1.12,8 från dödens med tussarna kvar och det var starka papper. Det blir kanske lite för täta starter nu för att det ska vara riktigt optimalt men han vann utan att gå i botten som sagt och har bara sett pigg och glad ut i veckan i lugn motion. Han har visat att han inte fungerar barfota och eftersom han varit så fin i de senaste två starterna så gör vi så klart inga ändringar alls till denna start. Läget kan passa bra och i ett jämnt V75-lopp där ingen riktigt sticker ut så borde han kunna vara en av dem som är med och gör upp om det.

11 Promise Me (V75-5) har varit igång länge och är rutinerad för att bara vara tre år, och hon sprang faktiskt banrekord redan ifjol på Åby som tvååring under hösten. I år har det inte blivit så många starter, men det beror på att vi opererade bort en lös benbit i somras och det blev ett långt uppehåll där, men sedan har hon stadigt travat sig närmare och närmare formen och är bra igång nu. Näst senast var kanske den bästa prestation hon levererat för mig, men senast var det aldrig speciellt påställt och hon gick med öppet huvudlag bara för att hålla sig lugnare än näst senast då hon blev väl pigg med helstängt. Nu ska vi prova första norskt i denna regi och det tror jag kan bli perfekt. I övrigt går hon barfota runt om igen och jag tror på en bra insats. Men var hon hamnar och hur pass bra chans hon har att vinna är alltid svårt att spekulera i när det gäller den här typen av uppgifter med tillägg och många att runda. Men jag har faktiskt lite större feeling för henne än Bonito men tycker att båda har chans. Lycka till!

 

 

Leave a comment