Stallet åker till Åby med en häst ikväll

nov 13, 2014   //   by Joakim   //   Blogg  //  No Comments

Stallet satte dit Habito igår på V86 och ikväll åker vi till Åby med en enda häst, och det är betrodda 10 Super Streamline (V64-2). Intervjun gjord i samarbete med spelarservice.se.

– Jag är uppåt på honom också, han har varit ute två gånger i rad på V75 nu och ser ut att kliva ner lite i klass. Han har förvisso inte startat på en dryg månad, det beror på att han blev sliten efter att ha gått i dödens på Lover Face som gick 1.13 över lång distans. Jag gav honom därför en paus och en mindre rundsmörjning och efter det har han bara fått jobba på. Han gick ett sulkyjobb i fredags och då tycker jag att han kändes väldigt fin så jag är rätt confident att han gör ett bra lopp direkt. Bakspår är aldrig kul, men det gör mindre över lång distans och med ett litet fält och härifrån tror jag inte att vi kan hamna alltför dåligt till. Det blir barfota fram som vanligt och precis samma grejer även i övrigt. Jag tycker att han ska ses som en segerkandidat. Lycka till!

Leave a comment