Påfyllning, och bra sådan!

nov 5, 2014   //   by Joakim   //   Nyheter  //  No Comments

I går anlände två spännande hästar till stallet.

Först kom treårige danskfödde hingsten Very Esterel. Han har i sin tidigare regi gjort en start på Skive som han vann trots två galopper på vägen. I referatet efter loppet hämtar vi uttalandet om hästen: – Kanske Jan Dahlgaards nästa stora stjärna? Jag har efter provkörning gjort tummen upp till en ny ägarkonstellation som köpt treåringen tillsammans med tre stycken ettåringar och nu står han i vårt stall. Hingsten är efter Gigant Neo – Usterel Afc e Waikiki Beach.

Ett kärt återseende blev det också i tisdags kväll då Västerbo Eclair kom tillbaka i vår regi. Treåringen som på tolv starter tjänat över 400.000 är en mycket spännande häst.

Avslutningsvis så har kapabla stoet Bertille va Unia tagits till avel. Hon vann elva lopp på 29 starter.

Jocke

 

Leave a comment