New Line siktar på revansch

nov 15, 2014   //   by Joakim   //   Blogg, Nyheter, Tävlingar  //  No Comments

På måndag, 17/11 startar New Line på Vincennes. Efter fiaskot i Holland är vi sugna på en ny chans att testa formen på den nioårige stayern. Jag har inte fått de signalerna tidigare av New Line som han sände i värmning och provstart förra veckan i Wolvega. En startgalopp förstörde dock chanserna direkt i det lopp som Noras Bean vann, men jag tar med mig känslan att New Line är kraftigt på gång. Loppet avgörs över 2700 m voltstart och har 39 000 Euro till vinnaren. ATG-live visar loppet kl 13.50. Jag kan inte motståndet men ser som sagt fram emot att få ta revansch. Åtminstone med en placering bland de tre första..

New Line

 

 

 

 

 

 

Jocke

Leave a comment

Blogg Categories