Seger på himmaplan!

okt 29, 2014   //   by Joakim   //   Blogg  //  No Comments

Fyraårige Largo Launcher visade under tisdagskvällen upp sig från sin bästa sida då han från ledningen vann hur lätt som helst. Det känns som om bitarna börjar falla på plats för valacken då han denna gång var smidig och fin på alla sätt och vis, och det fanns mer att köra med!

Bland de övriga så var jag jättenöjd med Amazing Anderosas insats, hon fick det lite tufft i de inledande starterna, vilket jag inte är glad för, men nu blev det ett bra lopp för hennes del och hon kom in i stallet på spänstiga ben. Den här är ingen tokig häst alls! Höwingstimeforgold galopperade tyvärr i ett tidigt skede, men vi kommer igen och avslutningsvis så gjorde Panic Launcher åter en stabil insats, denna gång från ett iskallt utgångsläge.

Jocke

Leave a comment