Läcker Gordonston!

okt 26, 2014   //   by Joakim   //   Blogg  //  No Comments

I ett ramlopp på Jägersros V75-dag visade sexårige Gordonston upp sig från sin bästa sida och vann hur lätt som helst efter att ha övertagit ledningen i ett tidigt skede. Han har verkligen lite extra ordinära resurser men tyvärr så har skadeproblem gjort att han sex år gammal endast hunnit med att göra tolv starter. Tyvärr är det väl just hållbarheten som kommer att göra att det blir svårt att få honom att bli den häst som han har kapacitet att utvecklas till. Men vi gör allt vad vi kan, och håller tummarna!

Vi hade inget direkt flyt med de övriga där Bone Machine verkar ha tappat lite av sin fina form, något han dock kamouflerat väl både när jag tittar på honom i hagen och hur han uppfört sig i jobben. Hobard var väldigt fin i förra starten där han tävlade barfota, därför körde vi samma denna gång men banan var mer krävande och det blev inte alls lika bra denna gång. Han kommer igen och vad det gäller New Line så kändes det under resans gång som att han behövde det här loppet i kroppen, och mot de här lekkamraterna behövs det formnålen pekar rakt upp.

Från stallet i övrigt så har duktiga Rydens Guzzi lagt tävlingsskorna på hyllan och nu väntar en spännande avelskarriär för stoet efter Pine Chip. Totalt vann hon tio lopp på 60 starter och tjänade nästan 600.000 kronor.

Jocke

Leave a comment