Habito på g igen!

okt 21, 2014   //   by Joakim   //   Blogg  //  No Comments

Efter två raka galoppmisslyckande fick under måndagskvällen en av stallets mer kapabla hästar Habito åter besöka vinnarcirkeln. Denna gång gick han rejält neddövad och med skor på alla fyra hovarna då vi valde att plocka ut honom från tillägg i ett voltstartslopp, något som tidigare inte varit aktuellt med den tyskfödde valacken. Nu gick det jättebra och han vann 50.000 kronor på 14.4 full väg volt och gjorde det på ett komfortabelt sätt, men med full stridsutrustning så är där säkert ytterligare 25 – 30 meter i honom.

Carbon– och Panic Launcher var också med till Halmstad. Den förstnämnde blev alldeles för gåvillig efter en snabb öppning och hade spillt sina bästa krafter redan i sista sväng medan Panic gjorde ett mycket bra lopp från andra ytter bakom en för dagen ruskigt bra Roses Glory.

Jocke

Leave a comment