Chanserna från stallet på Kalmar ikväll!

okt 31, 2014   //   by Joakim   //   Blogg  //  No Comments

Stallet startar tre hästar på Kalmar. Här är infon och chansvärderingen – i samarbete med spelarservice.se.

14 Höwings Tia Maria (lopp 2) är en trevlig häst som ännu inte fått vinna, men jag tycker ändå att det verkar som att hon är på helt rätt väg och senast var hon klart fin efter ganska sen lucka. Hon har även varit bra i jobben efteråt och utan att ha kollat så mycket i listorna kan hon nog ha en ganska vettig uppgift här. Springspår på tillägg är kanske inte optimalt läge för en snabbstart men jag ser alltid positivt på saker och ting och är övertygad om att det ska lösa sig till det bästa. Några ändringar jämfört med senast är inte aktuella.

4 Bonito Hornline (V64-4) är kanske min allra bästa chans, i ljusa stunder tycker jag att det är en häst av god V75-kaliber och även om det blev en blygsam placering senast så hade vi lite otur och han kändes väldigt bra. Det är en häst som inte alltid funkat som bäst, men det gör han just nu och då finns det all anledning att tro att hans kapacitet ska räcka en bit i ett vanligt lopp i Kalmar som det ser ut. Vi provar kanske lite från start från ett fint läge så får vi se hur det utvecklar sig, jag vill så gott som aldrig låsa mig vid någon taktik och jag har en häst som funkar lika bra i ledningen som bakifrån. Skor funkar bättre än barfota så vi kör som senast när det gäller både balans och utrustning.

8 Leon Brodde (lopp 9) är lovande men galopperade senast, han var dock inte dålig för dagen utan det var flera samverkande faktorer med en lite opassande bana och lite för hög tempobild i början. Jag har ingenting att anmärka på efteråt och vi provar igen. Vi kör med samma balans och utrustning som senast även här och jag tycker att det är en bra sort som borde räknas tidigt här. Han är normalt inte alls osäker och jag tror inte att han ska behöva galoppera igen. Lycka till!

Leave a comment