Walter Lundbergs till Stall Lövgren!

sep 28, 2014   //   by Joakim   //   Blogg  //  1 Comment

Vid sidan om Kriteriet och Oaks kördes det i dag på Solvalla stayerloppet Walter Lundbergs Memorial med 100.000 kronor till vinnaren. Och väldigt glädjande så var Alfas da Vinci denna dag helt omutlig och vann lätt med hela fem längder tillgodo på tvåan Mr Looba Looba. Det var bra tempo på loppet och det är då fuxvalacken kommer bäst till sin rätt. Segern var årets åttonde och tar han loppet utan bakslag är siktet inställt på Frankrike för hans del.

Tidigare på dagen var Promise Me mycket duktig som tvåa i ett lopp för de treåriga stona.

Jocke

1 Comment

  • Stort Grattis!

    Ännu en fin seger för den härlige fuxen, ska bli kul att se honom i gulddivisionen över 2640 någon gång framöver. Promise Me var värd mer prispengar än vad hon fick, tycker det är lite tråkigt att man ska behöva köra om 30 000 kr i så många lopp en sån här stordag!

    Ha det gott Jocke

    P.S. Hoppas New Line följer upp med en seger i kväll

Leave a comment