Tisdagsseger!

sep 24, 2014   //   by Joakim   //   Blogg  //  No Comments

Välstammade Leon Brodde (Credit Winner – Lovely Godiva) avlade under tisdagskvällen sitt maiden och gjorde det på ett rejält sätt. Efter ett drygt halvvarv så kom vi till spets och sedan var det helt enkelt hans lopp. Leon är en stor bamse och är långt ifrån färdig i sin kropp, därför är han heller inte speciellt hårt tagen utan får nu börja springa på sin talang för att sedan får sikta in sig på en spännande fyraåringssäsong. Med hans stam måste vi helt enkelt ha en hel del förhoppningar på honom!

Mycket händer för dagen på Jägersro och tränarföreningen är aktivare än någonsin. För stallets egen del så är nu ritningarna klara för ombyggnaden av vårt stall inne på Jägersro. Det kommer att bli mycket bra med en ”loungekänsla” på andra våningen med tillhörande balkong.

Spännande vecka och jag är självklart på plats på Kriterieauktionen.

Jocke

 

Leave a comment