Idag provar vi med Alf i kriteriekval!

sep 15, 2014   //   by Joakim   //   Blogg  //  No Comments

Stallet provar med en häst i kriteriekvalet och det är 6 Alf H.L. (V75-3). Intervjun är gjord i samarbete med spelarservice.se – tips och analyser dagligen!

– Hästen är bra, men det är ändå tufft att tro att han ska kvala in kanske, men det som känns extra bra är att utvecklingskurvan pekar åt precis rätt håll och de två senaste loppen han gjort är också de två bästa. Han går redan maxad med barfota runt om och helstängt och det gör vi inga ändringar på, och då det är kvällstävlingar reser han upp samma dag och bör inte ha några problem med det. Lång distans ser jag som en liten fördel, men spåret blev väl långt ut på vingen och då han inte är någon blixt så föreligger viss vingelrisk. Jag hoppas främst att han gör ett bra lopp och vi behöver all tur i världen om vi ska komma tvåa och kvala in. Lycka till!

Leave a comment