Fina chanser på Halmstad ikväll hoppas vi!

sep 29, 2014   //   by Joakim   //   Blogg  //  No Comments

Stallet startar fyra intressanta hästar ikväll på Halmstad och här är informationen kring dem, levererad av spelarservice.se – tips och intervjuer dagligen!

2 Cervix AM (lopp 1) var duktig senast då hon höll farten vettigt från dödens i debuten. Det är en ganska fin häst som dessutom är rätt så mogen och förnuftig för sin ålder, så spåret ska inte vara några bekymmer – hon fixade spår fem senast på ett bra sätt. Hästen bör ha gått framåt en hel del med det loppet och vi planerar inga ändringar alls jämfört med senast. Hon mötte ju de flesta av dessa redan senast och hon är nog inte sämre än dem så hon kanske kan ha viss chans.

8 Holiday Sund (V64-1) tycker jag känns lite intressant, hon har varit ute i tuffare gäng tidigare och kliver ner lite i klass den här gången och formen är det inga fel på. Hon har haft en tendens att hetsa upp sig en del så därför har jag kört väldigt snällt med henne, och hon kändes klart fin som fastlåst i tisdags, och framför allt lugn och fin. Med tanke på att hon gick i mål med mycket sparat så har hon inga problem att starta så tätt, och eftersom hon känts så pass reglerbar och samtidigt kliver ner i klass så kan det vara läge att börja tävla lite mer ikväll. Men då ska det lösa sig också – hon har ett chansartat läge i rygg på en som inte kan öppna, och det står skrivet i stjärnorna var hon hamnar. Min häst duger bra med klaff har jag en känsla av och vi kör barfota runt om och med samma grejer.

4 Kamanda (V64-2) var mycket bra senast, vi testade ett helstängt huvudlag för första gången och det blev ett härligt tryck i hästen, nu blev öppningen väldigt tuff och då vi fick en ny tryckare efter dryga halvvarvet så lugnade hästen aldrig ner sig riktigt – och då orkade han heller inte riktigt försvara sig hela vägen hem. Jag upplever dock inte att det helstängda i sig gjorde honom för pigg och vi kommer att köra med samma huvudlag här. Vi kör även barfota igen och från ett bra läge i det lilla fältet så provar jag lite grann för ledningen på nytt och kör gärna där. Det var några bra hästar emot men min är inte heller så tokig och han borde räknas som en av segerkandidaterna.

7 New Line (V64-6) är kanske min bästa chans ändå, han är riktigt bra igång och jag gillar verkligen det han gjort hos mig – ändå var han inte riktigt lika fin och bra näst senast, men det tror jag berodde på regnet och den småhårda banan och att han inte gick med optimal balans. Han har tagit senaste äventyret till norrland bra vilket var väntat eftersom det är en så rutinerad reshäst. Han har också fina fötter och det var banunderlaget som gjorde att han inte kunde gå optimalt näst senast. Nu blir det barfota runt om igen som senast och det är ingen Nahar med den här gången. Visst finns det lite vingelrisk från läget och jag vill helst inte ha dödens, men om det bara löser sig någorlunda så borde han vara med och göra upp om det här. Lycka till!

Leave a comment