Två fina segrar på hemmaplan!

aug 14, 2014   //   by Joakim   //   Blogg  //  1 Comment

Femårige Habito (Love You) fortsätter att rada upp fina prestationer. I går visade han åter upp sig från sin bästa sida och vann komfortabelt på nya rekordet 1.13,1 / 2140 auto. Han är stor och det händer mycket när man ger honom marshorder. Det bör finnas mycket kul i den här hästen!

Utvecklas det gör också treårige Bubba Degato (Make It Happen). I går löste det sig fint från start och vi hittade bra slagläge i andra par utvändigt. Därifrån var det hans lopp och jag gillar den här hästens inställning. Lågpulsad är han också, vilket är bra då det som regel är ett tecken på utveckling, och det är dem vi letar efter!

I dag väntar Citytravet i Göteborg där vi skall köra ikapp på Avenyn.

Jocke

1 Comment

 • Grattis till dubbelsegern Jocke!

  Känns som att Habito kommer gå riktigt långt upp i klasserna, ska bli intressant att följa.
  Bubba Degato är ju minst lika intressant eftersom han har årgångslopp att hoppas på.
  Det borde ju förstås varit en trippelseger, Alfas Da Vinci var toppenfin och ni kommer med säkerhet igen. Hårt domslut tycker jag som aldrig kan påminna mig något liknande på svensk mark? Ska bli intressant att se vad som händer i fortsättningen på svenska travbanor?
  Tror inte ett ögonblick på att man kommer diska alla hästar som trycker sig ut från innerspår första halvvarvet i fortsättningen.

  Ha det gott!
  Stefan

Leave a comment