Stallet skickar en häst till Åby ikväll!

aug 6, 2014   //   by Joakim   //   Blogg  //  No Comments

Vi har bara en häst med på Åby på V86 ikväll och Peter Ingves kör. Här är tipsinfon – i samarbete med spelarservice.se.

10 Orizzonte Trio (V86-3) gick ok senast men hade varit ifrån lite grann innan det och kommer att vara bättre med loppet och nu är det dessutom bättre distans. Han är riktigt bra igång nu men det är också tufft emot och även om jag tror att han gör ett jättebra lopp så blir det nog tufft att vinna härifrån. Vi har varierat lite med balansen men på fin bana blir det barfota runt om nu och dessutom första jänkarvagn nu vilket kan vara intressant. Man ska inte döma den här hästen på hans misslyckanden, han har haft mycket problem med sig själv till och från, men jag gillar den här hästen när han är fräsch.

Leave a comment