Spännande debut på Halmstad ikväll!

aug 4, 2014   //   by Joakim   //   Blogg  //  No Comments

Joakim åker till Halmstad med en enda häst. Intervjun publiceras i samarbete med spelarservice.se – tips och intervjuer alla dagar i veckan!

– Jag ser fram emot att åka upp och köra 15 Ocean Dream (V64-4) som jag känner väl till sedan tidigare, men hon kommer att vara avsevärt bättre nu än tidigare som det känns. Hon gick i träning hos mig efter Stosprinterkvalet senast och det är alltså dags för första starten för mig här. Hon kommer väl förberedd och jobbar riktigt fint men har tidigare varit lite svår i volt, så på det sättet är jag rätt nöjd med spåret för nu tror jag att hon fixar det. Däremot är det inget direkt vinstläge, jag hade varit klar optimist från bra läge. Nu chansar jag kanske invändigt men det behöver inte betyda att jag inte går in för att vinna, det är kanske just det jag gör, för det går inte att vinna ett sådant här lopp från åttonde ytter och vida spår sista varvet. Den här gången blir det första barfota runt om, så vitt jag vet, och lite andra ändrade smådetaljer jämfört med tidigare och även de ändringarna är faktorer som jag tror kommer att slå väl ut. Jag vill inte vara för stor optimist för jag vet hur lätt det strular men det här är en talangfull häst som känns riktigt bra nu och vi ska i alla fall inte kasta yxan i sjön. Vi siktar närmast på stoderbyt, säger Jocke.

Leave a comment